Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Zambia

Onroerend goed te koop in Zambia

Zambia ligt in zuidelijk Afrika. In het noorden begrensd door de Democratische Republiek Congo, in het noordoosten door Tanzania, in het oosten door Malawi, in het zuiden door Mozambique, Zimbabwe, Botswana en Namibië, en in het westen door Angola, heeft Zambia geen toegang tot de zee. De hoofdstad is Lusaka.

Als u geïnteresseerd bent in het investeren in onroerend goed te koop in Zambia, is dit een positief moment. De onroerendgoedmarkt in Zambia kent een positieve en groeiende trend dankzij de politieke stabiliteit van het land.

Het bevoordelen van deze situatie heeft ook invloed op de geografische ligging van het land.

De hoofdstad Lusaka is een groeiend commercieel centrum, het is een van de beste plaatsen om onroerend goed te koop te kopen in Zambia met een vrij ruime keuze en verschillende soorten eigendommen.

Na de hoofdstad kunnen degenen die geïnteresseerd zijn in investeringen in onroerend goed te koop in Zambia Kitwe bezoeken, de derde grootste stad in Zambia die zijn rijkdom te danken heeft aan de mijnbouwactiviteit van koper.

Onderschat het aanbod van onroerend goed dat te koop is in de stad Ndola niet, een belangrijk spoorweg- en kruispunt van wegen in Zambia.

Livingstone is een klein stadje waar u meer moderne woningen kunt vinden in Zambia vanwege de nabijheid van Harry Mwanga Nkumbula International Airport.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 34091

Verkoop Landbouwgrond, Zambia, Lusaka, Lusaka, chilanga

53,869.64EUR
Verkoop
Landbouwgrond

28000 m²
2,8 hectare maagdelijk land in Chilanga, in de buurt van Mount Makulu Research Centre, tegenover de cementfabriek van Lafarge. Prijs usd60.000 neg.
Cod. 17908

Verkoop Andere (Residentieel), Zambia, Lusaka, Lusaka, Plot 2400, Phase 2, Ndeke Village, Lusaka

269,348.18EUR
Verkoop
Andere (Residentieel)

600 m²
Twee onder een kap (twee appartementen) woningen
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB